""
""

Bolno sazrevanje Partizanove mladosti: Crno-beli u Francuskoj izgubili 26 razlike

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.15. | 23:11

Tim Petra Božića poražen u polufinalu Apart siti kupa od Asvela - 53:79

Jedna solidna četvrtina, ali na kraju ipak ubedljiv poraz Partizana u polufinalu Apart siti kupa u Francuskoj. Crno-beli su na pozivnom turniru, čiji su redovni gosti na poziv Tonija Parkera, izgubili od Asvela - 53:79 (15:26, 12:15, 13:19, 13:19).

S obzirom da je ovo tek četvrta utakmica Petra Božića na klupi kluba iz Humske i da tim ni izbliza nema obrise kako će izgledati u narednoj sezoni (nedostaju mu Mihailo Andrić i Edo Murić), jasno je da se novom treneru i njegovim izabranicima nema šta zameriti, te da će im gostovanje u Nantu pomoći da steknu iskustvo.

Izabrane vesti

Partizan je meč protiv Asvela počeo u peterci Magdevski, Marinković, Milutinović, Vitkovac i Koprivica. Već na početku susreta bilo je jasno da su Francuzi u prednosti, serijom 13:2 stekli odvojili su se od crno-belih, a razliku lagano održavali i povećavali do +20 u trećoj deonici (58:38), dok gostima za utehu ostaje da su se u drugih deset minuta ravnopravno nosili sa daleko jačim rivalom, u čijem timu je bolji od ostalih bio reprezentativac Čarls Kaudi sa 14 poena.

U prvoj utakmici turnira prvak Francuske Limož savladao je Le Man 74:72 i tako izborio plasman u finale protiv Asvela. Utakmica za trofej na programu je u nedelju od 15 časova. A Partizan se vraća za Beograd, s obziriom da na ovom turniru nema meča za treće mesto.


tagovi

FK PartizankošarkaKK PartizanKK AsvelApart Siti kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara