""
""

Bokila otpao! Zvezda juri Milanovo dete! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.17. | 09:31

Crveno-beli pregovaraju sa Nigerijcem Fejvurom Onijekanom

Crvena zvezda je odustala od dovođenja Džeremija Bokile, jer su finansijski prohtevi reprezentativca Konga krupan zalogaj za kasu srpskog šampiona! Ovu informaciju preneo je u današnjem štampanom izdanju Sportski žurnal uz dodatak da crveno-beli pregovaraju sa nigerijskim ofanzivnim vezistom Fejvurom Onijekanom.

Snažni napadač Bokila trenutno se nalazi u Gabonu na Kupu afričkih nacija gde njegova selekcija odlično gura. Ukoliko ne dođe do dogovora sa Bokilom crveno-beli najverovatnije neće dovoditi centarfora iz inostranstva, već će se fokusirati na angažovanje ofanzivnog veznog.

Izabrane vesti

Mesto stranca mogao bi da popuni Fejvur Onijekan, momak iz Nigerije koji je u jednom delu karijere branio boje Milana.

Tačnije, posle omladinskog staža i igranja za Primaveru Onijekan je bio pod ugovorom sa Milanom, ali je vreme provodio po pozajmicama. Igrao je u Litvaniji da bi se 2014.godine preselio u slovenačku Krku.

Trenutno je na snazi faza razmatranja da li bi Onijekan predstavljao tip igrača za Crvenu zvezdu. O njemu se malo toga zna u fudbalskim krugovima. Nije imao impresivnu statistiku u Krki za koju je postigao jedan gol.

 

(Foto nkkrka.com)


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaDžeremi BokilaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara