"Bogić Bogićević"
"Bogić Bogićević"

Bogić Bogićević napustio klupu Donjeg Srema

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.13. | 19:32

"Jako je teško kada svaku utakmicu igraš na gostujućem terenu", obrazložio je svoju odluku iskusni trener

Bogić Bogićević

 

Izabrane vesti

Više nego zadovoljavajuća debitantska sezona Donjeg Srema u eliti po svemu sudeći nije zadovoljila apetite kormilara tima iz Pećinaca Bogića Bogićevića, koji je posle poraza od BSK-a u 28. Kolu Superlige najavio odlazak sa klupe.

Ne toliko zbog poraza, jer smatra da je Donji Srem sa trenutnim bodovnim seldom gotovo sigurno obezbedio ostanak u eliti. Ali…
Mnogo je razloga, a sigurno jedan od najvećih što igramo na gostojućem terenu, bez publike. Jako je teško u takvim uslovima motivisati igrače. A kako stvari stoje Donji Srem će i sledeće sezone biti domaćin kao gost. Čestitam momcima na svemu što su do sada uradili, ali mislim da je ovo moja poslednja utakmici na klupi Donjeg Srema”, iznenadio je Bogićević sve prisutne na konferenciji za novinare.

Trener BSK-a Miodrag Radanović, koji je danas prvi put vodio svoj novi tim, pohvalio je svoje igrače što su bili najbolji kada je bilo najpotrebnije.
Posle serije od četiri poraza uz gol razliku 9:0 ovi dečaci su odigrali dobru utakmicu. Sve im je polazilo za nogom i to protiv jako dobre ekipe Donjeg Srema. Nismo još osigurali opstanak, ali ja sam čovek izazova i zato sam i prihvatio da dođem u BSK”.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Bogić BogićevićBSK Borčadonji sremMiodrag RadanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara