"Bobadilja"
"Bobadilja"

Bobadilja: A sad malo Plejstejšn…

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.12.15. | 10:43

Junak Augzburgove pobede ističe da tim neće previše slaviti ovaj prolazak dalje u Ligi Evrope

BobadiljaPre meča igrači Augzburga su isticali da im je najbitnije takmičenje Bundesliga i da ovaj meč s Partizanom gledaju kao manje važan od Šalkea, ali da će dati sve od sebe da prođu. I baš tako je i bilo. Da im je zaista subotnji meč protiv Rudara važniji od Lige Evropa govori izjava strelca pobedonosnog pogotka Raula Bobadilje koji ističe da nema mesta euforiji niti prevelikom slavlju.
Bila je to velika utakmica i odličan performans cele ekipe”, istakao je Bobadilja za nemački Sport1 i dodao da ipak neće biti prevelikog slavlja u timu Augzburga.
Možda ćemo se malo kockati u hotelu, malo igrati Plejstejšn. Čeka nas veoma važna utakmica u nedelju protiv Šalkea”, zaključio je najbolji strelac Augzburga koji je ovaj meč igrao rovit posle povrede skočnog zgloba. 

Sigurno da su u nemačkom timu veoma zadovoljni postignutim u Humskoj, ali timu Markusa Vejncerla u Bundesligi gori pod nogama. Augzburg je trenutno na 16. poziciji u nemačkom šampionatu sa 13 bodova u džepu, odnosno tri više od poslednjeplasiranog Hofenhajma.

Izabrane vesti

Pratite MOZZARTU i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Raul BobadiljaNemackaLiga EvropeEvropaaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara