"Tajler Bleket"
"Tajler Bleket"

Bleket potpisao pakt sa Đavolima i dobio 1.000 odsto veću platu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.02.15. | 16:46

Tajler je igrač ogromnog potencijala i ako se bude razvijao na pravi način može da postane štoper svetske klase", smatra Luj van Gal

Tajler Bleket

Mnogi navijači Mančester junajteda pitaju se čime je zaslužio produžetak saradnje i veliko uvećanje plate, ali dileme nema - Tajler Bleket potpisao je novi ugovor sa Đavolima, pa će na Old Trafordu ostati do juna 2017. godine. 

Izabrane vesti

Interesantno, posle Džesija Lingarda i Patrika Meknera želja Luja van Gala bila je da visoko kotirani defanzivac stavi svoj autogram na novi ugovor, uprkos tome što u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni ne igra baš na željenom nivou. Štaviše, britanski mediji smatraju da Bleket igra daleko ispod renomea supertalentovanog štopera, koji ga godinama prati. Ali bez obzira na to mladi reprezentativac Engleske dobio je uvećanje plate od 1.000 odsto i sada ona iznosi 27.500 evra! To znači da je 20-godišnji dugajlila do sada dobijao tek 2.750 evra sedmično! 
"Presrećan sam zato što sam potpisao novi ugovor sa Junajtedom! Navijač sam Junajteda celog života, a u klubu sam od svoje osme godine. Proći sve klupske kategorije i igrati za svoj klub u debitantskoj sezoni je ostvarenje sna. Želim da nastavim da se razvijam kao igrač, uz pomoć saigrača, menadžera i svih trenera u Junajtedu", rekao je Bleket.

Naravno, oduševljenje nije krio ni Van Gal.
"Oduševljen sam zato što je Tajler produžio saradnju. On je još jedan od klinaca koji je uspeo da prođe kompletnu Akademiju i da debituje za prvi tim, što je zaista fantastično. Tajler je igrač ogromnog potencijala i ako se bude razvijao na pravi način može da postane štoper svetske klase", zaključio je Van Gal.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tajler BleketPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara