""
""

Blan: Ibra i Kavani će biti sjajan tandem, hoćemo Dinjea i Kabaja

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.13. | 17:10

Novi trener PSŽ oduševljen što Urugvajac stiže na Park Prinčeva i veruje u dobu saradnju sa Ibrakadabrom

Čelsi, Real i Mančester Siti nisu izdržali trku sa PSŽ. Dolazak Edinsona Kavanija na Park Prinčeva se očekuje uskoro, pošto su Francuzi postigli sporazum i sa Napolijem i sa Urugvajcem. Spekulisalo se da bi njegov dolazak u PSŽ, mogao da znači i odlazak Zlatana Ibrahimovića, ali prvak Francuske i ne pomišlja o takvoj opciji i želi ih obojicu u atomskom napadu za narednu sezonu. Sa igračima poput Pastorea, Lavecija ili Lukasa Moure koji će delovati iza pomenutog tandema, PSŽ će zaista imati strašnu ofanzivnu silu. Tome se raduje i novi trener Loran Blan.
“Ovo je veliki sportski uspeh kluba i signal rivalima u Francuskoj i Evropi. Verujem da su Kavani i Ibrahimović sposobni da igraju zajedno i čine pravi tandem. Takođe, verujem i da Tijago Silva ostaje u klubu i da će nas predvoditi sa kapitenskom trakom na ruci”, rekao je Blan francuskim medijima.

Izabrane vesti

Trener francuskog šampiona je potvrdio i da dolazak Kavanija neće biti jedina kupovina. Sledeće mete su levi bek Lila Lukas Dinje i vezista Njukasla Joan Kabaj.   
“Ostala pojačanja? Valjda ste primetili da imamo samo jednog levopg beka u ekipi i tu ćemo svakako morati da potražimo pojačanja. Lukas Dinje? Veoma ga cenim, veliki je potencijal, interesanan za budućnost. On je dobra opcija. Što se Kabaja tiče, njegov dolazak zavisi od igrača kojem imamo na raspolaganju. Joan je aposlutno neverovatan fudbaler. Zainteresovani smo za obojicu, a da li ćemo uspeti da ih dovedemo, ne znam”, poručio je strateg Svetaca.

Dinje je u ovom trenutku aposlutni hit na fudbalskoj pijaci i najtraženiji mladi levi bek na svetu. Ima samo 19 godine i pored PSŽ, traže ga i Real Madrid, Monako i Galatasaraj, a Lil zahteva 15 miliona evra na ime obeštećenja. Kabaj se takođe pominje kao potencijalno pojačanje Monaka, pa je jasno da je već počeo veliki rat Svetaca i Kneževa koji će se po početku sezone pretvoriti u trku za prvaka Francuske, pošto oba kluba ne žale para da dovedu atraktivna pojačanja. 


tagovi

Edinson KavaniEvropaFrancuskaJoan KabajeLiga 1Loran BlanLukas DinjePari Sen ŽermenTransferi 2013Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara