"Josip Gašpar"
"Josip Gašpar"

BIZARNO: Trener ukrao igraču karticu da bi kupio 36 flaša "jegera"

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 10:57

I sve to u komšijskoj Hrvatskoj, gde je javnost šokirana postupkom Joze Gašpara, nekadašnjeg igrača zagrebačkog Dinama

Josip GašparČesto smo svedoci potpunog kraha brojnh sportista koji po završetku karijera umeju da zapadnu u veliku krizu, a neki od njih dožive zaista tešku sudbinu...

Poslednji primer stiže nam iz Hrvatske, a glavni "junak" je Josip Gašpar, poznatiji kao Jozo, koji je od 1989. do 1998. godine za zagrebački Dinamo odigrao čak 425 utakmica, a jednom je nosio i dres reprezentacije Hrvatske. Ovaj 40-godišnji trener rođen u Sinju vodio je do skora niželigašku ekipu Prečko iz Zagreba, a otkriven je i neverovatan razlog zbog kojeg je dobio otkaz!

Izabrane vesti

Gašpar je, naime, svom igraču u svlačionici ukrao kreditnu karticu i s njom u supermarketu u Zagrebačkoj aveniji ni manje ni više nego 36 flaša alkoholnog pića Jagermeister, popularnog "jegera" (pića koje je proslavila maturantkinja iz BiH, pa je o njemu snimljeno i nekoliko pesama s čuvenim refrenom "A da me vidi babo..."). Potrošio je 3,956 kuna, odnosno preko 500 evra. Otkriven je tako što su ga snimile nadzorne kamere, prepoznat je lako, a kompanija čija je kreditna kartica obavestila je policiju, pa je Jozo brzo priveden.

Inače, Josip Gašpar je među 30 igrača koji su skupili najviše utakmica u dresu zagrebačkog Dinama. Bizarno i tužno...

(Foto: Index.hr)


tagovi

EvropaHrvatiHrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara