"Džonatan Kaljeri"
"Džonatan Kaljeri"

Bilićev ultranapadački Vest Hem u najavi - stigao i Kaljeri!

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.16. | 13:50

Otpali Aleksandar Lakazet i Karlos Baka

Džonatan KaljeriOlimpik iz Liona je tražio previše za Aleksandra Lakazeta, Karlos Baka insistira na klubu koji igra Ligu šampiona, Vest Hem je odgovorio Džonatanom Kaljerijem! Trener Slaven Bilić potvrdio je da je dolazak 22-godišnjeg napadača Boke Juniors i da se samo čeka da se posao ozvaniči kada Kaljeri dobije radnu dozvolu.
To je završeno. Nažalost po njega, a na sreću po nas, Argentina je eliminisana sa Olimpijskih igara, pa kada dobije radnu dozvolu, za dva ili tri dana, očekujem ga u Londonu. Dakle, 100 odsto ne dovodimo Lakazeta“, jasan je Bilić, koji je celo leto u potrazi za pojačanjima u ofanzivnoj liniji.

Utisak je da je obavio dobar posao. Pre Kaljerija, konkurenciju na krilima pojačali su Gokhan Tore, Sofijan Feguli i Andre Aju, a kada tu dodamo i starosedeoce Dimitrija Pajea, Endija Kerola, Dijafru Sakoa, pa otkupljenog Manuela Lancinija jasno je da će Vest Hem biti napadački izuzetno potentna ekipa.

Izabrane vesti

Kaljeri se, inače, dovodio u vezu sa brojnim evropskim klubovima, pre svih Interom, Čelsijem i Barselonom. Dolazi iz Depotivo Maldonada, ali taj je klub bio samo paravan za menadžere o čemu svedoči i to što Kaljeri za urugvajsku ekipu nije odigrao nijedan meč. Prolećni deo sezone proveo je u Sao Paulu. Pre toga je igrao za Boku Juniors sa kojom je bio prvak Argentina i osvajač Kopa Libertadores.

Pored ovih već pobrojanih igrača, Vest Hem je ovog leta doveo i levog beka Olimpijakosa Artura Masuakua, mladog napadača Mančester junajteda Ešlija Flečera i zadnjeg veznog Borusije Menhen gladbah Havarda Nordvajta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDžonatan Kaljeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara