""
""

Bilić ne da svoj izum: Paje je naš, hoću het–trik, pa još jedan u finalu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.16. | 11:53

„Voleo bih da Paje ostane u Vest Hemu, razmenjivali smo poruke u predhodne tri sedmice, znam da je srećan u klubu, on je naš igrač“, kaže Slaven Bilić, o Dimitriju Pajeu, zvezdi Evropskog šampionata

Priča se da je i Barseloni zaigralo oko od tri lepa pogotka Dimitrija Pajea na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Ali nema ništa od španske udice, tako kaže Slaven Bilić, hrvatski trener, šef struke Vest Hema, koji ne dozvoljava da se njegov dragulj upeca tako lako.
"Voleo bih da Paje ostane u Vest Hemu, razmenjivali smo poruke u prethodne tri sedmice, znam da je on srećan u sadašnjem klubu. On je naš igrač", rekao je Slaven Bilić, za Dejli mejl.
"Kao trener Vest Hema svestan sam da su dobre partije Pajea na Evropskom prvenstvu izazvale poprilično interesovanje klubova jer govorimo o jednoj od zvezda turnira. Razumem da se oko njega diže prašina, ali sam svestan da će spekulacije oko njegove dalje budućnosti tek uslediti. Ma video sam čak i nedobronameran izveštaj koji upućuje da bi Paje mogao da napusti klub. To nije u redu. Želim da igra sjajno, da postigne het-trik, i još jedan u finalu“, reče samouvereno Bilić o dragulju Vest Hema, Dimitriju Pajeu.

Izabrane vesti

Koliko je Slavenu Biliću francuski reprezentativac prirastao srcu govori i simpatična epizoda u kojoj hrvatski stručnjak gostujući kao komentator u prenosu utakmice između Francuske i Albanije skače na sto zbog Pajeovog pogotka. Bilić je u petom minutu nadoknade vremena, overavajući pogodak za prolazak Francuske u osminu finala proslavio na stolu, kličući: "To je moj izum"! 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaven BilićPremijer ligameđunarodni fudbaleuro 2016Dimitri Paje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara