""
""

Bez duže pauze za Lukača - bez licence za Fofanu

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.13. | 14:15

Golmanu Partizana nisu stradali prednji ukršteni ligament, poslednji novajlija nije prijavljen za početak Super lige, a pred susret sa Novim Pazarom Vuk Rašović najavljuje Mitrovića u startnih 11, uprkos povredi glave

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da crno-beli žele da nastave dominaciju u Srbiji i osvoje sedmu uzastopnu titulu, a da je prvi korak ka tome pobeda nad Novim Pazarom na početku Super lige Srbije.
Prvenstvo je mnogo bitno za nas, želimo da nastavimo dominaciju u Srbiji. Cilj nam je da sutra krenemo pobedom, koja nam je potrebna iz mnogo razloga. Nedavno protiv Ludogoreca smo igrali dobro, ali nam je nedostajao gol, pokušaćemo to da popravimo sutra. Nama su utakmice potrebne, verujem da ćemo kroz njih da podižemo formu. Znamo da je Novi Pazar dobra ekipa i da neće biti lako da dođemo do pobede. Prošle godine su nam napravili dosta problema i želimo da poravnamo račune”, rekao je Rašović.

On je dodao da Ismael Beko Fofana još nije licenciran i neće igrati sutra, dok će Aleksandar Mitrović biti starter, bez obzira na povredu glave koju je dobio protiv Ludogoreca. Istovremeno, trener crno-belih je dodao da su lekarski pregledi pokazali da golmanu Milanu Lukaču ne preti višemesečno odsustvo sa terena, kako se pretpostavljalo posle revanša sa Ludogorecom
Nisu mu stradali prednji ukršteni ligament, dobro je što nije kako se predviđalo”, rekao je Rašović, što bi moglo da znači da će se vratiti na gol najkasnije za mesec dana.

Izabrane vesti

Rašović se osvrnuo i na spekulacije da bi mogao da bude smenjen na klupi Partizana.
Dajem sve od sebe, radim maksimalno i činimo sve da sutra dođemo do pobede. To je jedino što me zanima u ovom trenutku, o ostalom neću razmišljam", kazao je Rašović, istakavši daVojvodinu ne smatra za glavnog kandidata za osvajanje titule, uprkos dobrim igrama Novosađana u kvalifikacijama za Ligu Evrope. "Vojvodina jeste jedan od kandidata, ali ne mogu da kažem da je ispred nas. Za mene je Partizan uvek favorit broj jedan".

Utakmica prvog kola Superlige Srbije Partizan - Novi Pazar biće odigrana sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Geida FofanaMilan LukačFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara