""
""

BET INFO: Rozbergova kvota 1,80 za pobedu i požar u Aziji

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.09.16. | 10:59

Danas u 14 sati Maks Verstapen pokušava kroz makazice da provuče Hamiltona za podijum i kvotu 1,85

Čekajte, ljudi, pa u F1 cirkusu još ništa nije gotovo! Nismo unapred zakazivali čist fiks na Luisa Hamiltona ili Nika Rozberga. Sačekali smo kvalifikacije da istipujemo najrealniji tiket, jer da podsetimo, u Singapuru su prošle godine kolo vodili Ferari i Red Bul. Čist kec na Rozbergovu pobedu na kvotu 1,80 zato igramo samo zbog njegove pol pozicije. Nemcu prvo startno mesto obećava dosta izglednu trku ukoliko posle startne zastavice Mercedes AMG Petronas zagrebe onako kako ume...

Izabrane vesti

Idemo zato dalje, jer vlasnik najbržeg kruga u Singapuru od 1:50,041 sekundu bar za sada je Danijel Rikardo iz Red Bula! Na njega bi trebalo ozbiljno računati jer Red Bulu odgovara singapurska pista. Rikardov plasman na podijum danas u MOZZARTU vredi kvote 1,35. Kandidat za podijum, možda i za borbu za pobedu je aktuelni šampion Luis Hamilton. Ukoliko se on dokopa podijuma, što nije teško naslutiti, njegov plasman od prvog do trećeg mesta vredan je kvote 1,45.

Na kraju, ne treba zaboraviti ni da agresivni, i nadasve talentovani Holanđanin, Maks Verstapen statuje sa četvrte pozicije. Dobro je znati da će se na samom startu u Singapuru voditi bitka imeđu dva sveta, odnosno između Mercedesa i Red Bula. Ovaj boj će najverovatnije i odlučiti raspored na podijumu. Verstapenov proboj, ili agresivan duel s Hamiltonom izuzetno je realan, ali opasan. Sećate li se MOZZARTOVCI, naših najzaniljivijih igara u kojima tipujemo da će pasti gol makazicama? E, pa Holanđanin će svakako pokušati kroz makazice da provuče Hamiltona i ode do podijuma koji u njegovom slučaju danas vredi kvote 1,85.

KOMPLETNU MOZZARTOVU PONUDU IGARA ZA VN SINGAPURA MOŽETE VIDETI OVDE

(FOTO: Action Images)


tagovi

VN Singapurasportsko klađenjeNiko RozbergMaks VerstapenLuis HamiltonFormula 1Danijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara