""
""

BET INFO: Konte sa devetoricom novih igrača na Irce?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.06.16. | 14:53

Italijanski selektor ima lepu priliku da promeša karte, odmori glavne igrače i isproba neke nove varijante...

Italija je sa startne dve pobede protiv Belgije i Švedske osigurala prvo mesto u grupi E, pa je duel poslednjeg kola protiv Republike Irske rezultatski potpuno nevažan za Azure. Zbog toga se očekuje da Antonio Konte u značajnoj meri promeša karte.

Izabrane vesti

Kako javljaju mediji na Apeninima italijanski selektor napraviće osam ili devet izmena u odnosu na prvu utakmicu na turniru. Za početak, potpuno je izvesno da u timu neće biti Antonija Kandreve zbog povrede, kao ni Điđija Bufana koji je na poštedi zbog gripa. Šansu će tako dobiti čuvar mreže Pari Sen Žermena Salvatore Sirigu. U zadnjoj liniji društvo "jedinom preživelom" iz prvog meča (Barzalji) praviće Ogbona i Darmjan. Njih dvojica zameniće Bonučija i Kjelinija.

MOZZART KVOTE ZA MEČ ITALIJA - R. IRSKA

Favoriti za mesta na krilima su Stefan El Šaravi i Matija De Šiljo, dok bi u središnjici terena trebalo da se nađu Tijago Mota, Sturaro i Florenci. Sa klupe će i ovoga puta šansu čekati Insinje i Bernardeski

I na kraju, u samom špicu napada, utakmicu će početi Simone Zaza i Ćiro Imobile.

Očekivani sastav Italijana: Sirigu - Barzalji, Ogbona, Darmjan - De Šiljo, Florenci, Mota, Sturaro, El Šaravi - Zaza, Imobile.

(foto: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalItalijaEvropaeuro 2012Antonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara