"Donadoni"
"Donadoni"

Berluskoni ima alternativu: Ako ga Ančeloti definitivno odbije, Donadoni vodi Milan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 09:21

Nekadašnji as Milana ima veliko iskustvo iza sebe i mnogo puta dosad pokazao je da može da se nosi sa ogromnim pritiskom, pa se smatra praktično idealnim rešenjem za trenutnu situaciju u klubu

Donadoni

Iako tako ne izgleda u ovom momentu, gazda Milana Silvio Berluskoni ipak ima alternativno rešenje za eventualno odbijanje Karla Ančelotija. Prema pisanju Gazete delo Sport, u slučaju neuspelih pregovora sa nekadašnjim strategom, trener Milana mogao bi da bude trener Parme Roberto Donadoni.

Izabrane vesti

Nekadašnji as Rosonera ima veliko iskustvo iza sebe i mnogo puta dosad pokazao je da može da se nosi sa ogromnim pritiskom, pa se smatra praktično idealnim rešenjem za trenutnu situaciju u klubu.

Ipak, svi se nadaju da će se Ančeloti ipak odlučiti na povratak u klub, a takvog je mišljenja i bivši trener Milana i nekadašnji sportski direktor Pari Sen Žermena, Leonardo, koji veruje u sentimentalnost iskusnog stratega.
"Vidim odlučnost u njemu da ne prihvati ponudu, ali dobro ga poznajem, znam koliko je sentimentalan i da želi da se vrati. Ako on ne prihvati Milan će sigurno nastaviti sa Inzagijem, jer promena trenera nema smisla", rekao je Leonardo.

U svakom slučaju, očekuje nas nekoliko vrlo uzbudljivih dana na San Siru, kada bismo konačno mogli da saznamo ko će voditi Rosonere u narednoj sezoni.

(FOTO: Action images)


tagovi

Silvio BerluskoniSerija ARoberto DonadoniMilanKarlo AnćelotiItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara