"Beri"
"Beri"

Beri: Bilo bi izuzetno dostići rekord Gigsa! Nastaviću da pijem pivo posle svake utakmice...

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.10.15. | 12:42

"Nekada je ceo tim išao na po jednu kriglu, to je bila tradicija, ali se izgubila", kaže fudbaler Evertona kome će meč protiv Liverpula biti 570. u Premijer ligi

BeriFudbaler Evertona Geret Beri nije jedan od onih koji imaju striktna pravila ishrane, treninga, spavanja... Kaže, voli da živi normalno. Ima 34 godine, meč protiv Liverpula, koji je na programu u nedelju, biće mu 570. u karijeri u Premijer ligi, pa sada već postaje moguće da prestigne Rajana Gigsa koji ima 632 nastupa.

"Ispred mene su dva imena, dve legende - Lampard i Gigs. Biti s njima u društvu je nešto izuzetno! Ali, fudbal je kao život, sve može da se promeni u minutu, tako da ništa neću uzimati zdravo za gotovo. Kada budem otišao u penziju tada ću da gledam u brojeve", rekao je Beri.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA MEČ IZMEĐU EVERTONA I LIVERPULA

On je dodao da ne može da tvrdi da je sto posto posvećen zdravom životu i svom telu.
"Nekada su igrači dolazili na trening, završili ga i išli kući. Danas svi dolaze mnogo ranije jer ima mnogo stvari koje su u ponudi (saune, teretane, masaže). Ne mogu da kažem da sam 100 posto posvećen zdravom životu. Jedem brzu hranu, a ostala mi je navika da popijem pivo ili čašu vina posle svake utakmice. Nekada je ceo tim išao na po kriglu piva, to je bila tradicija, ali se izgubila. Ja se lično nisam mnogo promenio od vremena kada sam imao 17 godina", rekao je Beri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaGeret BeriEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara