"Benitez i Materaci"
"Benitez i Materaci"

Benitez baš ima mnogo neprijatelja! Materaci: Navijači Reala, srećno vam bilo

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.15. | 12:38

Posle Rajana Babela još jedan igrač izrazio uverenje da je Kraljevski klub napravio loš izbor sa izborom šefa struke

Benitez i MateraciRajan Babel možda i nije čovek čija reč preterano znači u svetu fudbala, ali Marko Materaci, svetski prvak sa Italijom i osvajač Lige šampiona sa Interom, svakako jeste. A obojica su saglasni u jednom – Real će se teško usrećiti sa Rafom Benitezom na mestu šefa struke.

Podsetimo, Babel je prethodno rekao da će Benitez napraviti "odličnog defanzivca" od Kristijana Ronalda, a ni Materaci, koji je sa Špancem sarađivao na stadionu "Đuzepe Meaca", nema baš najviše mišljenje o novom treneru Reala.
"Očekivao sam da će Napoli imati prosečnu sezonu. Govorio sam to i kad su stvari tekle kako treba", počinje proslavljeni italijanski defanzivac, sada trener indijskog Čenaja, atak na Beniteza.
"Želim mu sreću u Madridu. Ali pre svega – srećno bilo navijačima Reala", naslutio je Materaci na probleme na stadionu Santjago Bernabeu.

Izabrane vesti

Uvek zanimljivi Materaci se osvrnuo i na predstojeći susret Juventusa i Barselone u finalu Lige šampiona i prisetio kako se njegov Inter u trijumfalnom jurišu na Ligu šampiona 2010. izborio sa “aždajama“ iz Blaugrane. Pre svega sa Lionelom Mesijem.
"Kako da ga čuvaš? Možeš samo da se pomoliš i onda ga fauliraš! On pravi razliku kakvu ne pravi niko drugi".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridRafa Benitezmeđunarodni fudbalMarko MateraciLionel MesiJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara