"Miču Bačuaji (sredina) sa saigračima"
"Miču Bačuaji (sredina) sa saigračima"

Benfika dobija novu zlatnu koku: Miču Bačuaji od leta na Lužu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.03.14. | 18:14

Sada samo ostaje da se vicešampion Portugala i uprava Standarda dogovore oko visine obeštećenja

Miču Bačuaji (sredina) sa saigračimaPominjao se odlazak u Liverpul, iz senke je vrebao Totenhem, ali je konkretan potez napravila uprava Benfike i kaparisala fudbalera koji bi u budućnosti mogao da bude u samom vrhu najboljih napadača Starog kontinenta. U pitanju je supertalentovani napadač Standarda iz Liježa, Miču Bačuaji (20), čiji su roditelji pre nekoliko dana boravili u Lisabonu, gde su dogovorili prelazak jednog od najtraženijih mladih fudbalera današnjice. 

Ovu vest potvrdio je belgijski portal Sudpressekoji piše i da je sada samo ostalo da se dva kluba dogovore oko sume koju će Orlovi morati da uplate na ime obeštećenja. Prethodnih nedelja evropskih mediji su posvetili ogromnu pažnju mladom golgeteru, koji je i sam najavio mogući odlazak iz Standarda na kraju sezone.
"Male su šanse da ostanem ovde i naredne sezone. Ja sam igrač koji ima svoje ciljeve, koje želi da ispuni što je pre moguće. Naravno, želim i da napredujem koliko god je to moguće, a pritom želim i da izaberem ono što je najbolje za mene u ovom trenutku", poručio je mladi reprezentativac Belgije.

Izabrane vesti

Bačuaji je trenutno najbolji strelac Pro lige, sa 18 golova na 29 mečeva, odnosno ukupno 20 pogodaka u svim takmičenjima.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaPortugalMiču BačuajiEvropaBenfikaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara