Sibe Šrajvers (desno)
Sibe Šrajvers (desno)

Belgija ne treba da brine... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.03.18. | 21:54

Mladi Belgijanci razgromili Mađare

Belgija je eliminisala Mađarsku iz trke za prvo mesto u grupi 6 kvalifikacija za EP selekcija do 21 godine. Pobedom od 3:0 u Heverleu, mladi Belgijanci su današnjem rivalu pobegli na šest bodova prednosti i nastavljaju trku za prvo mesto sa Švedskom.

Ima mlada reprezentacija Belgije nekoliko zanimljivih, talentovanih igrača što se videlo i večeras. Tamošnji fudbal ne treba da brine za budućnost. Doduše, imali su veliku pomoć i od samih Mađara. Gostujući fudbaleri su od 10. minuta igrali sa igračem manje jer je Tot zaradio crveni karton. Bilo je tada jasno da je samo pitanje sa koliko golova razlike će domaćin trijumfovati. Mađari su se držali svega devet minuta kada je Genkov ofanzivni vezista Sibe Šrajvers sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao gostujućeg golmana.

Izabrane vesti

Na 2:0 je u 64. minutu povisila Votfordova mlada nada Dodi Lukebakio koji je glavom pogodio mrežu posle odličnog centrašuta Mbenze. Tačku je stavio Volfzburgov napadač Landri Dimata pogotkom iz penala u 72. minutu.


tagovi

Sibe ŠrejversLandri Dimata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara