"Dragoljub Bekvalac"
"Dragoljub Bekvalac"

Bekvalac pred derbi na Čairu: Nije sramota pasti, sramota je ne ustati

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.11.13. | 16:46

"Spremni smo za Čukarički", ističe šef struke Radničkog

Dragoljub BekvalacKraj serije nepobedivosti Radničkog u najgorem trenutku – pred okršaj sa Čukaričkim koji bi vrlo lako mogao da odluči o tome ko će kraj jesenje polusezone dočekati na trećem mestu na tabeli. Trener Nišlija Dragoljub Bekvalac najavljuje obostrano otvorenu utakmicu.
"Sastaju se dve ekipe koje su prijatno iznenadile u jesenjem delu sezone", kaže za MOZZART Bekvalac pred derbi 14. kola šampionata Srbije.
"Meč će verovatno odlučiti, ko će biti visoko kotiran na tabeli JSL. Naš prvi zadatak je da odigramo dobro i da iz kvalitetne igre osvojimo sva tri boda".

Trenutno čak četiri tima imaju po 21 poen, a vaši gosti bod više. Brđani će želeti da sačuvaju tu prednost.
"Čukarički sam gledao više puta, igraju dobro, napadački, pa se nadam lepoj predstavi, po ukusu navijača. U principu, na  utakmicama Radničkog ne pada puno golova, ali sad će ih biti. Nadam se i više u mreži rivala".

Izabrane vesti

Da li vas je poljuljao poraz u Subotici?
"Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Dakle, spremni ćemo dočekati Beograđane. Kadrovski gledano oslabljeni smo za Jovanovića i Pejčića. Ponavljam, idemo na trijumf, želimo da naši igrači budu interesantni većim klubovima, a pomalo razmišljamo i o Evropi", zaključio je Bekvalac.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO: Star Sport


tagovi

Dragoljub BekvalacRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara