""
""

Bekvalac: Ne razmišljam o Partizanu, već o stabilizaciji OFK Beograda

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 13:08

“Nećemo u Humskoj da igramo bunker”, poručuje iskusni strateg

 

Iskusni fudbalski trener Dragoljub Bekvalac treći put u karijeri je seo na klupu OFK Beograda i kako kaže za Mozzart Sport uvek je sa Romantičarima pravio dobre rezultate. Inače, sa posebnom pažnjom je ispratio revanš utakmicu između Partizana i BATE Borisova jer su upravo crno-beli naredni rival tima sa Karaburme.
„Partizan nije smeo da dozvoli sebi luksuz i primi gol, tako je ulio sigurnost gostima koji su nakon toga igrali izvanredno i jednostavno dominirali. Tek ulaskom Saše Ilića domaćin je zaigrao onako kako je morao da igra ceo meč. Jednostavno, odbrana je zakazala i napadačima donela imperativ da moraju da postignu tri gola. Da su bolje odigrali Beograđani bi dali taj jedan gol, a u produžetku bi imali prednost i prošli bi dalje“, podvlači Bekvalac.

Izabrane vesti

Sad gostujete u Humskoj, da li možete da iskoristite situaciju u kojoj se našao Partizan?
Ne razmišljam o prvoj utakmici već generalno o stabilizaciji OFK Beograda koji uvek mora da bude među prvih pet, šest klubova. Uz veliki trud, rad i zalaganjemožemo da nastavimo moju uspešnu seriju na Karaburmi. Što se Partizana tiče teško ga je iznenaditi, ušli su u evropsko takmičenje, publika je izrazila zadovoljstvo, mi se nećemo zatvoriti u bunker, već ćemo probati da se nadmećemo sa rivalom. Takođe, pauza koja će uslediti dobro će doći Ofk Beogradu“, zaključio je Bekvalac.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanOFK BeogradEvropaDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara