"Dejvid Bekam"
"Dejvid Bekam"

Bekam ispred svih! Naravno, pare su u pitanju

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.13. | 09:50

Vezista Pari Sen Žermena najbogatiji fudbalera sveta sa imovinom vrednom celih 200 miliona evra

Dejvid Bekam

Da kvalitet često nije u srazmeri sa bankovnim računom odavno je jasno. Kao što je jasno i da se upornost isplati, pa se dugogodišnji trud koji je Dejvid Bekam uložio u stvaranje imidža marketinški najatrakvinijeg fudbalera današnjice sada isplaćuje. Englez je, naime, zauzeo prvo mesto na listi najbogatijih fudbalera koju je sastavio portal Goal.com, pošto je iza sebe ostavio Lionela Mesija, Kristijana Ronalda, Kaku i Ronaldinja.

Izabrane vesti

Bez obzira na to što po slovu ugovora sa Pari Sen Žermenom na Parku prinčeva neće dobijati ni dinar, jer će cela njegova plata ići u humanitarne svrhe. Ipak, Bekamovi sponzorski ugovori njegov imetak dižu na procenjenin 175 miliona funti (200 miliona evra) neto.

Kraj karijere iza ćoška, ali marketing je čudo.

Najbliži rival daleko iza, pošto prema navodima sajta Goal.com, Lionel Mesi na računu ima 115,5 miliona evra, a Kristijano Ronaldo 112.

Saigrač Portugalca iz Reala, Brazilac Kaka, sa 66,5 miliona evra zauzima četvrto mesto jer između ostalog ima i ugovor koji je u skladu sa renomeom igrača kakav je on nekad bio. A odavno više to nije isti fudbaler. Slična je situacija i sa petoplasiranim Ronaldinjom, koji navodno raspolaže sa 63 miliona funti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dejvid Bekamgatuzo i kakaKristijano RonaldoLionel Mesimeđunarodni fudbalPari Sen ŽermenRonaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara