"Andre Vilas-Boaš i Geret Bejl"
"Andre Vilas-Boaš i Geret Bejl"

Bejl napustio trening centar Totenhema, Real spremio stotku!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.13. | 20:49

Velšanin proveo pet sati na sastanku sa Andre Vilas-Boašom, nakon čega je sve postalo jasno - Real Madrid će dobiti kapitalno pojačanje za narednu sezonu

Andre Vilas-Boaš i Geret BejlNova bomba odjeknula je Ostrvom! Geret Bejl napustio je trening centar Totenhema nakon što je treneru Andre Vilas-Boašu rekao da želi da ode u Real!

Bejl je proveo pet sati na sastanku sa Portugalcem, tokom kojih je saopštio treneru da ne želi više da ostane u Londonu, već da je transfer u Kraljevski klub jedina opcija za njega u ovom trenutku. Potencijalni odlazak velškog mađioničara sa loptom mogao bi da izrodi i novi rekordni transfer, s obzirom da se sve više pominje mogućnost da Totenhem od transfera dobije minimum 100 miliona funti!

Izabrane vesti

Vilas-Boaš je tokom mini-turneje u Hong Kongu ponovio da Bejl ne odlazi iz kluba i da mu se sprema novi, poboljšani ugovor. Međutim, optimizam portugalskog stručnjaka bio je uzaludan, jer je novac Florentina Pereza uspeo da omađija Velšanina, koji sada tačno zna šta želi, a to je da obuče dres Reala.

Sada samo ostaje da se dva kluba dogovore oko sume novca kojim će se obaviti ova transakcija, a svi znamo da će Kristijano Ronaldo uskoro postati drugi najplaćeniji igrač u istoriji fudbala...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre Vilas-BoašEngleskaEvropaGeret BejlPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara