"Mehdi Benatia"
"Mehdi Benatia"

Benatija blizu Rome

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 18:27

Marokanski defanzivac bi Romu trebalo da košta 6,5 miliona evra plus prava na Andreu Bertolačija. Sabatini će pokušati da privoli Marsela Bijelsu da preuzme Vučicu

Mehdi BenatiaRoma je blizu da angažuje marokanskog defanzivca Mehdija Benatiju, trenutno igrača Udinezea. Čelni ljudi dva kluba Đampaolo Poco i Valter Sabatini sastaće se narednih dana u Španiji kada bi trebalo da finalizuju dogovor.

Pretpostavlja se da će usluge štopera rođenog u Francuskoj koštati Romu 6,5 miliona evra, plus prava na Andreu Bertolačija, koji se trenutno sa reprezentacijom nalazi u Izraelu na Evropskom prvenstvu igrača do 21 godine.

Izabrane vesti

Najveći konkurent rimljanima u trci za reprezentativca Maroka bio je Napoli. Benatija bi na Olimpiku trebalo da čini par centralnih defanzivaca sa Markinjosom, ako Đalorosi  uspeju da odoli mnogobrojnim ponudama bogatih evropskih klubova za brazilskog štopera.

Sportski direktor Rome Valter Sabatini će, sudeći po nekim glasinama, putovanje u Španiju iskoristiti da privoli Marsela Bijelsu da od leta preuzme Vučicu. Argentinskom treneru neće biti ponuđen produžetak ugovora u Atletiku iz Bilbaa, te će posle dve sezone napustiti San Mames.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đampaolo PocoEvropaItalijaMarselo BijelsaMehdi BenatijaRomaSerija ATransferi 2013UdinezeValter Sabatini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara