""
""

Bavarci, smislite nešto bolje - Anćeloti je otišao, problemi ostali: Herta se vratila iz mrtvih (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.10.17. | 17:25

Berlinski klub stigao minus od dva gola i osvojio bod protiv šampiona

Bajern je u kanalu, a moraće dosta toga da se uradi kako bi se to promenilo. I ne vredi što je Karlo Anćeloti “platio glavom”, serija slabih rezultata nastavljena je i u nedelju i to gostovanju Herti u nemačkoj prestonici.

Izabrane vesti

Utakmica na Olimpijskom stadionu završena je bez pobednika - 2:2, a Bajern je prokockao dva gola prednosti. A to se ovakvom kluba zaista retko dešava.

Vršilac dužnosti trenera Bajerna Vili Sanjola pokušao je da prodrma ekipu, najveća promena koju je napravio bio je povratak Havija Martineza u vezno red posle duže vremena.

I u jednom trenutku je delovalo da će ta ideja “upaliti”. A onda je usledio povratak Herte praktično iz mrtvih. Berlinski klub pokazao je koliko je u ovom trenutku Bajern ranjiv.

Sve je počelo sasvim lepo za navijače minhenskog kluba, pošto je u 10. minutu Mats Humels glavom zatresao mrežu posle centaršuta Džeroma Boatenga.

Bavarci su nastavili da kontrolišu situaciju na terenu nakon vodećeg gola, činilo se da nemaju baš nikakav problema. A kada je u 49. minutu pogodio i Robert Levandovski posle asistencije Korentana Tolisoa, verovatno nema nikog na stadionu ko nije pomislio da je gotovo.

U stvari, nikog osim trenera domaćina Pala Dardaija i njegovih igrača. I za samo pet minuta Herta je demonstrirala snagu i došla do zasluženog izjednačenja.

Najpre je u 51. minutu Ondrej Duda zatresao mrežu Bajerna posla pravog slaloma Genkija Haragučija. Pravi delirijum na tribinama nastadio je u 56. minutu kada se iskusni Solomon Kalu sjajno snašao u kaznenom prostoru Bajerna posle slobodnog udarca i velike gužve.

I taj pogodak Kalua kao da je u potpunosti anestezirao Bajern koji jeste napadao do kraja utakmice u potrazi za trećim golom, ali je sve to bilo jalovo, a pritom ih je zadesio i ozbiljan maler sa povredom Franka Riberija

NEMAČKA 1 - 7. KOLO

Petak

Šalke - Leverkuzen 1:1 (1:0)
/Gorecka 34 - Bejli 61/

Subota

Ajntraht - Štutgart 2:1 (1:0)
/Rebić 42, Aler 90+3 - Terode 61/ 

Augzburg - Dortmund 1:2 (1:2)
/Kajubi 11 - Jarmolenko 4, Kagava 23/

Menhengladbah - Hanover 2:1 (0:0)
/Ginter 63, Azar 90+4. penal - Harnik 71/

Volfzburg - Majnc 1:1 (0:0)
/Gilavogi 55 - Muto 74/

Hamburger - Verder 0:0

Nedelja
Frajburg - Hofenhajm 3:2 (2:1)
/Niderlehner 15, Sojunču 18, Štencel 87 - Hak 14, Šuster 90+1ag/

Herta - Bajern 2:2 (0:1)
/Duda 51, Kalu 56 - Humels 10, Levandovski 49/

18.00: (3,40) Keln (3,40) RB Lajpcig (2,15)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenHertaKorontin TolisoMats HumelsRobert LevandovskiSalomon KaluVili Sanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara