"Dušan Basta"
"Dušan Basta"

Basta stiže na Meacu?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.13. | 17:53

Reprezentativac Srbije odlično se uklapa u formaciju 3-5-2 koju forsira novi trener nero-azura

Dušan Basta

Dušan Basta je na pragu prelaska u Inter! Reprezentativac Srbije mogao bi da postane prvo pojačanje Neroazura u eri Valtera Macarija. Cena od 10 miliona evra, koliko je za Bastu tražio vlasnik Udinezea Đampaolo Poco, dugo je bila prepreka u pregovorima, ali sva je prilika da će Udineze pristati da kao deo paketa dobije par talentovanih igrača.

Izabrane vesti

Pre svih Zebrete će tražiti preostalu polovinu vlasništva nad Markom Davidom Faraonijem, koji je prošlog leta stigao u Udine kao deo transfera Samira Handanovića na Meacu. Pored njega, na severoistok Italije mogli bi da se presele dvojica talentovanih veznjaka Nigerijac Džoel Obi i 19-godišnji Marko Benasi.

Basta se savršeno uklapa u Macarijevu 'doktorsku' formaciju 3-5-2,  koju planira da implementira i u Interu. Osim nekadašnjeg igrača Zvezde, kao kandidati za mesto uz desnu aut liniju pominjani su igrač Napolija Huan Kamilo Zunjiga i reprezentativac Čilea Maurisio Isla.

U Interu su procenili da bi prelazak Kolumbijca iz Napulja koštao previše i pokušaće da ga kao slobodnog igrača dovedu sledećeg leta.

Još jedan igrač Udinezea Mehdi Benatija na meti je najvećih italijanskih klubova. Za sad je marokanskom defanzivcu najbliža Roma. Cena bi mogla da bude 7 miliona evra.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Dušan BastaDžoel ObiEvropaFaraoniInterItalijaMehdi BenatijaNapoliRomaSerija ATransferi 2013UdinezeValter Macari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara