""
""

Bešiktašovih sat i kusur muke i 15 minuta rapsodije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 22:47

Gacijantep se dobro branio, ali na kraju brana u poslednjoj liniji je popustila

Kada gubi - gubi tesno, a kada pobeđuje - razbija! Fudbaleri Bešiktaša upisali su i drugu pobedu u sezoni, pošto su kao gosti razbili Gacijantep sa 4:0 i tako već posle tri kola stigli do deset postignutih golova u sezoni. 

Izabrane vesti

Međutim, iako bi po rezultatu mogao da se stekne utisak da su istanbulski Orlovi do pobede stigli bez trunke problema, dešavanja sa terena daju poptuno drugačiju sliku - 75. minuta potpunog mučenja i 15 minuta fudbalske rapsodije! 

A sve je počelo kada je Oguzan Ozjakup prelepim pogotkom iz slobodnog udarca probio branu u poslednjoj liniji domaćeg sastava, matirao protivničkog golmana i doveo Bešiktaš u zasluženo vođstvo. Nedugo zatim viđen je i drugi, pa treći, ali i četvrti pogodak - Tosun, Šahan i Frej su iskoristili potpuno odsustvo smisla u igri Gacijantepa, koji je posle prvog pogotka sve karte stavio u napad i potpuno zapostavio odbrambenu liniju, što je dovelo do prave goleade u finišu. Bešiktaš je bez većih problema probijao odbranu rivala, koja je stajala jako visoko, a u finišu meča čak i na polovini terena, uprkos deficitu od dva gola. 

Gacijantep je sezonu započeo jako loše - sa dva poraza, jednim postignutim i čak sedam primljenih pogodaka. Zvanično, Gacijantep ima najgori napad i odbranu u ligi, za sada...

SUPER LIG - 3. KOLO:

Petak:

Gacijantep – Bešiktaš 0:4 (0:0)
/Ozjakup 76, Tosun 73, Šahan 87, Frej 90/

Subota:

18.00 Genčlerbirligi – Kasimpaša
18.00 Bašakšehir – Bursa
20.15 Konjaspor – Galatasaraj
20.15 Mersi – Kajzeri

Nedelja:

18.00 Trabzon Ahisar
18.00 Eskišehir – Rize
20.15 Sivas – Osmanli
20.15 Fenerbahče - Antalija

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligOldžaj ŠahanOguzan OzjakupEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara