""
""

Barsini navijači: Klop je tata za Martina

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.04.14. | 18:49

Simpatizeri Blaugrane bi najradije trenera Borusije videli na čelu svog kluba

Sezona koja će najverovatnije proći bez trofeja po fudbalskoj javnosti skoro pa sigurno znači otkaz Tate Martina. Barselonini navijači zahtevaju uspehe i stvara se atmosfera u kojoj je odlazak argentinskog stručnjaka skoro pa sigurna stvar, tako da je današnja glavna tema španskih medija ko će biti njegov naslednik.

Španka Marka je na svom sajtu sprovela anketu a simpatični Jirgen Klop je sa 31% glasova zauzeo prvo mesto na spisku želja Katalonaca. Da stara ljubav zaborava nema pokazalo je to što bi čak 21% simpatizera volelo da se Pep Gvardiola vrati na Nou Kamp. Što možda i nije toliko nemoguće.

Izabrane vesti

Odlični rezultati Rome nisu promakli španskim ljubiteljima fudbala pa je Rudi Garsija dobio 16% njihovih glasova, on je prošlog leta i bio spominjan kao prvi izbor za zamenu Tita Viljanove, ali je Sandro Rosel predložio trenutnog trenera Mesija i kompanije. Da nisu svi otpisali Tatu vidi se po tome da čak 13% anketiranih misli da bi on trebao da ostane šef stručnog štaba.

Prijateljske veze sportskog direktora Barse Andonija Zubizarete i Ernesta Valverde stavljaju trenera Atletika u prvi plan, on ima malo veću podršku (6%) od bivšeg trenera Svonsija Mihaela Laudrupa (4%).

Holandski mediji su juče preneli vest da je Frank de Bur jedna od potencijalnih opcija, a trener Ajaksa nije odbacio mogućnost da se vrati u klub gde je kao igrač proveo četiri godine.
"Srećan sam u Ajaksu, ali videćemo da li će doći do nečega", rekao je Holanđanin koji je na Marki dobio slabu podršku od 3%. Čudesna sezona Evertona nije pomogla Robertu Martinezu u ovoj anketi pa i njega preferira isti broj ljudi.

Deluje da navijači Barselone ovog leta ipak neće dobiti svoju najveću želju jer je Klop skoro i produžio ugovor sa Dortmundom, u koji je "zaljubljen", a ionako mu se ne sviđa tika-taka.
"Da je Barsin tim iz prethodnih tri-četiri godine bio prvi koji sam video kad sam bio dečak, bavio bih se tenisom", izjavio je jedan od najharizmatičnijih fudbalskih trenera.  

Tata, imaš još pet kola fore...

(FOTO: Action images)


tagovi

Tata MartinoŠpanijaRudi GarsijaPrimeraNemackaMihael laudrupJirgen KlopErnesto ValverdeFrank de BurEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara