"Loran Košćelni"
"Loran Košćelni"

Barselonin prvi pik: Loran Košćelni?

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.13. | 21:06

Katalonski Sport tvrdi da je štoper Arsenala blizu Kamp Noa

Loran KošćelniPosle odbijanja Miroslava Đukića da dozvoli Žeremiju Metjuu da napusti Valensiju uprava Barselone je morala da rešenje za štopersku liniju potraži na drugoj strani, a izbor je pao na Lorana Košćelnog iz Arsenala. Barem tako tvrdi katalonski Sport, obično dobro obavešten kada su u pitanju dešavanja na Kamp Nou.

A tamo manjka štopera, pa Tito Vilanova već neko vreme može da računa samo na Đerara Pikea i vremešnog kapitena Đerara Pikea zbog čega je često bio prinuđen da na štopera stavi Havijera Maskerana, iako je Argentinac po prirodi defanzivni vezni.

Izabrane vesti

Zato u Barsi žele alternativno rešenje, a dobre igre Košćelnog u dresu Tobdžija nisu prošle nezapažene.

Francuz (27) je u Arsenal došao leta 2010. iz Lorijana za 8,4 miliona funti, a procenjuje se da sada vredi oko 15 miliona što nije nepremostiva prepreka za Blaugranu.

Raniji poslovi Arsenala i Barselone daju osnova za veru u istinitost napisa u Sportu, pošto su Emirejts stadion Kamp Noom u poslednjih par godina zamenili i Tijeri Anri, Aleksandar Hleb, Sesk Fabregas i Aleks Song.

Doduše, Arsen Venger je već izjavljivao da ove sezone neće dozvoliti osipanje igračkog kadra, ali svi znamo da mu prethodnih godina nije uspevalo da u toj nameri spreči one kojima se ide iz Londona.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaLoran KošćelniPremijer ligaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara