""
""

Barsa zove Mendeša u pomoć: Prodaj Ardu Turana!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 18:02

Španski klub ima problem da proda igrača

Fudbalski klub Barselona retko kad ima problema u prelaznim rokovima i sa igračima, ali je katalonski gigant očigledno udario u zid kada je u pitanju Turčin Arda Turan.

Izabrane vesti

Ovaj vezista nedavno je odbio ponudu kineskog Gvangdžou Evergrandea i to po formuli: 50.000.000 evra obeštećenja i 20.000.000 neto za godišnju platu.

S obzirom na to da u klubu ne računaju više na njega, logično je da baš nisu bili oduševljeni ovakom Turanovom odlukom, pa su pozvali u pomoć superagenta Žorža Mendeša. A to nije potez na kakav se Barselona često odlučuje.

U ovom trenutku interesovanje za Turana su pokazali Arsenal, Juventus, Bešiktaš, Fenerbahče i Galatasaraj, ali je delovalo da je kineski klub najkonkretniji i, očekivano, najizdašniji.

Menadžer Mendeš poseduje deo vlasništa u Turanovom ugovoru poznat je kao neko ko ume da pronađe prave kupce. Inače, Turčin sa Turanom ima ugovor do juna 2020. godine.

Pripreme Barselone pod vođstvom novog trenera Ernesta Valverda počinju 12. jula. Prošle sezone Turan je za Barselonu odigrao 30 utakmica i dao 13 golova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arda TuranPrimeraŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara