""
""

Barsa prodaje Ardu za 30.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.17. | 16:05

Turski vezista prelazi u redove ljutog rivala

Sada kada su mu vrata transfera u Kinu verovatno zatvorena, Arda Turan razmišlja i o povratku u domovinu. Lokalni turski list Miljet objavio je da je Bešiktaš spreman da plati obeštećenje od 30.000.000 evra za vezistu Barselone.

Izabrane vesti

Turan, inače nekadašnji prvotimac Galatasraja, tako bi lako mogao da pojača velikog gradskog rivala. Doskorašnji reprezentativac Turske sa Barselonom ima ugovor do leta 2020. godine, a pored Bešiktaša za njegove usluge se interesuju i Arsenal i lisabonski Sporting.

Arda još uvek nije odlučio o svojoj budućnosti. Svestan je da neće biti standaradan u prvom timu kod novog trenera Ernestoa Valverdea, kao što je bio slučaj i kod nejgovog prethodnika Luisa Enrikea, ali opet ne želi da napušta Nou Kamp baš po svaku cenu.

Bešiktaš je spreman da mu ponudi godišnju platu od 5.000.000 evra, dok Galatasaraj i Fenerbahče takođe imaju želju da ga dovedu, ali nemaju pomenutu svotu da mu palte. Otuda je šampion Turske u pol poziciji da se dočepa sjajnog pojačanja za još jednu sezonu u Ligi šampiona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaTransferiSuper ligŠpanijaBesiktasArda Turan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara