"Defur u duelu sa Kejnom"
"Defur u duelu sa Kejnom"

Barnli doveo najskuplje pojačanje u istoriji

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 16:30

Iskusni vezista Anderlehta Stiven Defur preselio se na Ostrvo za 9.000.000 evra

Defur u duelu sa Kejnom

Belgijanac Stiven Defur pokušaće da pomogne Barnliju da opstane u Premijer ligi prvi put u istoriji nakon što je danas kompletirao 9.000.000 evra vredan transfer iz Anderlehta. 

Izabrane vesti

Iskusni 28-godišnji vezista ima ogromno iskustvo na internacionlanim nivou, a tokom karijere osvajao je po dve šampionske titule sa Standardom iz Liježa i Portom.
“Nadam se da ću upotrebiti iskustvo da obezbedim Barnliju opstanak u Premijer ligi. Radujem se svakoj utakmici, osećam da je atmosfera oko kluba fantastična, pa sam ponosan što ću biti deo ovako velikog takmičenja. Barnli je veliki izazov za mene, ali obožavam takve situacije”, istakao je Defur, koji je zarad transfera na Ostrvo odbio unosnu ponudu iz Kine.      

Barnlijeva prehodna dva boravka u Premijer ligi nisu bila prijatna. Završila su se ispadanjem u niži rang, ali menadžer Šon Dajš sada veruje da će ovaj put sa Defurom biti drugačije.
“Radi se o odličnom fudbaleru, koji će nam doneti ogromno internacionalno iskustvo, posebno iz Lige šampiona. Ima veliku želju za uspsima sa Barnlijem i to je značajno. Bio nam je glavna meta celog leta, ali je bilo teško angažovati ga pored ostalih klubova koji su se interesovali. Zato sam dvostruko zadovoljan što je konačno ovde sa nama”, poručio je Šon Dajš.

Očekuje se da Defur, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Barnlijem, debituje već u subotu kada Klaretsi dočekuju Liverpul u okviru drugog kola.   

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiStiven DefurPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EngleskaBarnli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara