""
""

Na ovakvom terenu ti ne treba golman: Bara odbranila penal... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 13:21

Fudbaler koji je izveo kazneni udarac rizikovao upalu pluća

Ljudi koji su igrali fudbal u nekoj od nižih, regionalnih, pa čak i seoskih liga znaju kakve poteškoće mogu da proizvedu bare, busenje, blato, loše sudije, nezgodni domaćini, navijači sa vilama. Ali ništa ne može da se meri sa penalom u takvim neljudskim uslovima za igru.

U momentu kada igrač stane da izvede jedanaesterac, a ispred njega su bara, neravnine i pozamašni golman, gol postaje duplo manji, dok se bela tačka znatno odaljava. Scena koja ima sve ove momente se desila na meču amaterske engleske lige, kada se napadač kluba koji nosi ime jednog lokalnog paba našao iza bele tačke, oči u oči sa golmanom. On je šutnuo penal, prevario golmana koji se bacio u pogrešnu stranu, ali se lopta ukopala ispred gol linije zbog ogromne bare koja se nalazi tačno tamo gde stoji golman.

Izabrane vesti

Međutim, ovaj napadač se sjajno snašao, pritrčao je, bacio se u baru, stigao do lopte pre golmana, pa je nekako smestio loptu u mrežu. Ovakav potez je potez pravog junaka, a pokazao je ovim "pravim" fudbalerima šta je pravi fudbal.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

seoski terenmeđunarodni fudbalEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara