""
""

Baloteli odjavio kuću u Engleskoj - znak da ide u Milan?

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.01.13. | 18:52

Interesovanje Rosonera nije sporno, kao ni želja igrača, ali prepreka je visoka cena koju je postavio Mančester Siti

 

Izabrane vesti

Milan je praktično već doveo Kaku, a izgleda da se sprema i dolazak Marija Balotelija na San Siro. Poznato je da su Rosoneri označili Kaku i Balotelija kao glavne mete u zimskom prelaznom roku. Prva misija je pri kraju, a druga je izgleda u razvoju.

Iako je Galijani rekao da je Baloteli nerealna želja zbog visoke cene koju je postavio Siti, izgleda da se nešto kuva. Engleski mediji prenose da je Baloteli odjavio iznajmljenu kuću u Čišajru u kojoj je živeo prethodnih godina, što je jasan znak da je na putu za Milano. Njegov menadžer Mino Rajola bio je ove nedelje u Italiji na pregovorima oko povratka svog klijenta u domovinu.

Iako je Milanov gazda Silvio Berluskoni nedavno nazvao Balotelija “trulom jabukom”, italijanski klub i dalje želi da ojača svoju napadačku liniju upravo sa Balotelijem. On je naime velika želja Adrijana Galijanija, a samo par dana kasnije, Berluskoni je uputio izvinjenje Baloteliju. I sam napadač priželjkuje transfer, jer je poraslo njegovo razočaranje Sitijem i nostalgija za povratkom u Italiju.

Baloteli je ponikao u Interu, ali nikada nije krio da je veliki navijač Milana i da bi prelazak među Rosonere bio ostvarenje sna.
“Roberto Manćini je sada srećan što se sprema transfer igrača koji mu nije doneo ništa drugo nego nevolje”, navodi izvor blizak fudbaleru, a prenose ostrvski tabloidi.

Problem bi mogla da predstavlja cena od 37 miliona evra koliko traži Mančester Siti kao i činjenica da je Inter prilikom prodaje Balotelija u Englesku napravio kaluzulu prema kojoj ima pravo preče kupovine, ako se Super Mario odluči na povratak na Apenine. Ipak, malo je verovatno da ga Inter želi nazad…
“Dok se cena ne smanji, neći ni da pričam sa Englezima”, kratko je poručio Galijani.

Ali i pre par dana je rekao da od Kake nema ništa, pa se desilo nešto drugačije…

Čini se da Siti nije u poziciji da diktira uslove, jer svi u klubu jedva čekaju da vide leđa Baloteliju. Ali i Milan će morati da da zavuče ruku u džep. Već su zaradili 15 miliona evra prodajom Pata, čeka se i prodaja za Robinja za devet miliona. Možda će to biti dovoljno.

 


tagovi

Adrijano GalijaniEngleskaEvropagatuzo i kakaItalijaMančester SitiMario BaloteliMilanPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara