"BALBO I SALAH"
"BALBO I SALAH"

Balbo: Kalčo je užas, Salah se poigrava sa rivalima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.03.15. | 10:58

Legendarni argentinski napadač kritikovao kvalitet Serije A, ali ujedno i pohvalio fantastičnog egipćanina...

BALBO I SALAHMohamed Salah je napravio haos u Seriji A. Otkako se preselio u Firencu, na osam utakmica je postigao šest golova, a mnogo više od golova je fascinantnije koliko je dominantan. Juventus već tri sezone nema dostojnog takmaca u Italiji, a Salah je praktično sam razočarao Bjankonere.

Argentinac koji je 13 sezona proveo na Čizmi igrajući za Udineze, Romu, Fjorentinu, Parma, Abel Balbo, kritikovao je italijansku ligu zbog nekvaliteta koji je dolaskom Salaha postao očigledan. Činjenica da da fudbaler koji nema mesta u Čelsiju, sa ovoliko lakoće igra u ne tako jakoj Fjorentini, morala bi da bude alarm koji će da probudi sve u Italiji, ako se već taj alarm dovoljno puta nije čuo u poslednjih nekoliko godina.
„Šokirala me je njegova dominacija, zaista. To nije dobar znak za Seriju A. Znači da smo spori, tehnički neobučeni kada neko pravi toliku razliku. Ja mu čestitam zaista i oduševljen sam njegovim igrama, ali sam takođe i zabrinut.”

Izabrane vesti

Balbo je iskoristio priliku da irazi svoju zabrinutost što se tiče Rome, kluba u kojem je blistao tokom karijere, i da upozori Vučicu na snagu Fjorentine pred dvomeč  u Ligi Evrope.
„Teško mi je da procenim zbog čega je ovakva situacija u Romi. Krenuli su odlično u sezonu, ali jasno je da od decembra ništa nije isto. Potpuno se drugačije ponašaju na terenu, govor tela igrača je nesiguran, igraju sporo, malo šutiraju, nemam pojma šta se dešava, Fjorentina je trenutno favorit...”, zaključio je Balbo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARomaMohamed SalahLiga EvropeItalijaFjorentinaEvropaAbel Balbo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara