""
""

Bakljada Grobara u Banjaluci: Da znate čiji dres nosite (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.03.16. | 11:53

Navijači crno-belih iz Republike Srpske priredili doček igračima Ivana Tomića, obezbeđen prenos utakmice sa Borcem

Navijači Partizana iz Republike Srpske priredili su dirljivu dobrodošlicu fudbalerima crno-belih u Banjaluci, uoči današnje prijateljske utakmice sa Borcem.

Ekipa iz Humske 1, okrnjena izostankom reprezentativaca, stigla je u četvrtak veče u Banjaluku, gde ju je sačekla bakljada u režiji Grobara, koji su pesmom i skandiranjem pozdravili tim Ivana Tomića.

Izabrane vesti

U centru pažnje, naravno, bio je kapiten Saša Ilić, a pristalice Parnog valjka iz Banjaluke i ostalih mesta iskoristile su priliku da se fotografišu za uspomenu sa miljenicima.

I da im upute reči podrške.
Hteo bih da poželim dobrodošlicu igračima Partizana. Ne zaboravite da smo uvek uz vas. Gde god da igrate. Bilo da gubite ili da pobeđujete. Naše srce mi ostavljamo na tribinama. Vi tako ostavite na terenu, jer znate čiji dres nosite“ , poruka je jednog od Grobara koji je saopštio Valeriju Božinovu i ostalim igračima srpskog prvaka, očigledno prijatno iznenađenih ovim gestom.

Prijateljska utakmica Borac - Partizan, koja se nalazi u ponudi Kladionice MOZZART, na programu je od 17.30, uz direktan prenos na TV Partizan.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPrijateljske utakmiceFK PartizanGrobariBorac Banjalukabakljada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara