"Lam"
"Lam"

Bajernovo saopštenje: Iznenađeni smo Lamovim pristupom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.17. | 13:19

Kao i njegovim savetnikom

LamNećete mnogo puta videti da Bajern iz Minhena daje ovakvu vrstu saopštenja, ali Karl Hajnc Rumenige je morao da se oglasi povodom objave Filipa Lama da će na kraju ove sezone završiti karijeru iako ima ugovor na još jednu godinu.

Saopštenje prenosimo u celosti...

Izabrane vesti

"Bajern Minhen je iznenađen pristupom Filipa Lama i njegovog savetnika. Uli Henes i ja smo imali otvorene, intenzivne i konstruktivne razgovore sa Filipom poslednjih meseci u vezi sa mogućom pozicijom sporskog direktora našeg kluba. Na kraju prošle nedelje, on nas je obavestio da on trenutno nije raspoložen za takvu poziciju i da bi voleo da pre vremena (na kraju ove sezone) raskine ugovor sa Bajernom koji traje do 2018. godine.

Sve do juče, mislili smo da će to biti objava koju će dati zajedno Filip Lam i FC Bajern Minhen.

Filip Lam je bio važan igrač za nas tokom prošle dekade. Ubeđeni smo da će naš kapiten biti koncentrisan upotpunosti na tim i naredne zadatke u Bundesligi, Ligi šampiona i Kupu. Želimo da bude jasno da su naša vrata, vrata Bajern Minhena, uvek otvorena za Filipa

Karl Hajnc Rumenige".

Naravno, Bajern ne sedi skrštenih ruku i već mu traži dostojnu zamenu. Prema pisanju Sportbilda, na vrhu liste kandidata je Bendžamin Henriks, fudbaler Leverkuzena.

Ovaj 19-godišnjak ima ugovor sa Aspirindžijama do 2020. godine, ali će Bajern probati da ga dovede već na leto.

(FOTO: Action images)

 

tagovi

Bajer LeverkuzenBajern MinhenEvropaFilip Lammeđunarodni fudbalNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara