""
""

Bajernov sistem radi k'o sat - uzmi i kad ti ne treba, zaradićeš

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.11.15. | 13:09

Došao je pre godinu dana za džabe, sad ga uvaljuju za 10.000.000 evra

Trener Bajerna Pep Gvardiola trebalo bi do Božića da odluči da li će potpisati novi ugovor sa Bavarcima. Ukoliko bi se to dogodilo, javlja uvek dobro obavešteni Bild, Sebastijan Rode verovatno će već tokom zimskog prelaznog roka i zvanično završiti svoju misiju u Minhenu.

Isti izvor navodi da Gvardiola više ne računa na 25-godišnjeg Rodea koji je u poslednje vreme sklon poredama, ali to nije jedini razlog zbog kojeg se Španac odriče nekadašnjeg fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta. U poslednje vreme šansu sve češće dobija mlađani Kimih, Roben se potpuno oporavio, sve konstantni je i Havi Martinez, a očekuje se da se uskoro u stroj vrati i Frank Riberi. Kada se tim momcima dodaju standardni Alkantara, Ćabi Alonso, pa Daglas Kosta, Vidal, odnosno povređeni Gece, jasno je da u takvoj konkurenciji na sredini terena za Rodea ne bi bilo mesta.  

Izabrane vesti

Jasno je da Bajernovi navijači sigurno neće mnogo patiti za ovim "vodonošom", šta više, mogu da budu ponosni na poslovanje svog kluba jer je Sebastijan Rode leta 2014. na Alijanc arenu stigao kao slobodan igrač (mnogi su se tada čudili takvoj akviziciji), bez evra obeštećenja, a trenutna tržišta vrednost mu je oko 10.000.000 evra. Šta reći, tako to radi moćni Bajern!

A zainteresovanih ne manjka. Bild navodi da je Leverkuzen ozbiljno zagrizao i da je spreman da ponudi cifru približnu pomenutoj, dok se Ajntraht verovatno uzalud nada, pošto će se teško odreći tolikog novca. Ali oglas je tek raspisan, ponude će tek da pljušte...  

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(foto: Action Images) 


tagovi

sebastijan rodePep GvardiolaNemackaEvropaBundesligaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara