""
""

Bajern danas smenjuje Anćelotija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.09.17. | 12:45

Italijanu su izgleda dani odbrojani u Minhenu

Iz Nemačke stiže važna vest - Bajern će danas smeniti Karla Anćelotija!

Izabrane vesti

Tabloid Bild, preneo je pisanje mlađeg brata SportBilda, da je kriza u Minhenu dostigla vrhunac i da će Italijan na današnjem kriznom sastanku upravnog odbora verovatno dobiti otkaz. Razlog je loša forma kompletnog tima šampiona Nemačke, ali i problemi u odnosu sa pojedinim fudbalerima o kojima svedoči i sinoćni istup Arjena Robena.  

Prema informacijama iz Nemačke, problem je i u metodama rada Italijana koje se ne sviđaju grupi fudbalera, a kada je tako, lakše je promeniti jednog čoveka, nego nekoliko ljudi.

Ekipu bi do kraja sezone trebalo da predvodi Anćelotijev dosadašnji pomoćnik Vili Sanjol, a od leta se očekuje da kormilo bude povereno najboljem nemačkom treneru prošle godine Julijanu Nagelsmanu koji je ostvario sjajne rezultate sa Hofenhajmom.

Bild, s druge strane u igru uvodi svog kandidata i to Tomasa Tuhela, koji je do ovog leta trenirao Borusiju iz Dortmunda i trenutno je slobodan agent.

Odlazak Karla Anćelotija sa Alijanc Arene mogao bi da bude dobar znak čelnicima Milana, koji bi voleli da baš on zameni Vinćenca Montelu na klupi Rosonera. Ipak, to je sve šta bi bilo kad bi bilo, hajde prvo da sačekamo odluku rukovodstva Bajerna i Ulija Henesa

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Bajern MinhenKarlo AnćelotiNemackaVili Sanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara