"Koreografija navijača Štutgarta"
"Koreografija navijača Štutgarta"

Bajern je dovoljan motiv; Švabe u finalu Kupa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 22:22

Štutgart savladao Frajburg sa 2:1 i izborio se za megdan sa moćnim Bavarcima

 

Koreografija navijača ŠtutgartaKonačno razlog za radost za navijače Štutgarta, kojima partije njihovih miljenika u Bundesligi ne dozvoljavaju da se "iskeze", ali će zato barem imati priliku da se u finalu Kupa Nemačke bore za trofej. I to protiv strašnog Bajerna. Švabe su u drugom polufinalu DFB Pokala savladale Frajburg sa 2:1 (2:1).

Izabrane vesti

Pomalo i iznenađujuć rezultat obzirom da je Frajburg posle tri uzastopne pobede u Bundseligi peti na tabeli nemačkog prvenstva, dok je Štutgart u donjem domu.

Pre svega zbog manjka baruta u navali. Ali, protiv Frajburga sasvim druga priča pošto su Švabe za svega 28 minuta dva puta pronašle put do mreže Olivera Baumana.

Već u devetom je Artur Boka načeo goste, ali je Jan Rozental vratio goste u igru. Samo da bi Martin Harnik glavom ponovo okrenuo stvari na vodenicu domaćeg tima.


Međutim, ono pravo tek sledi obzirom da će se Štutgart za četvrti trofej u nacionalnom Kupu boriti sa monstruoznim Bajernom, koji je sinoć deklasirao Volfsburg sa 6:1 za 17. pobedu u 18 utakmica u 2013. godini!

Osim toga, Bavarci su već uterali kompleks Švabama savladavši ih u osam poslednjih susreta.

Plasman u finale Kupa svakako je razlog za slavlje. Samo... Pitanje je kakvo će raspoloženje u Štutgartu vladati 1. juna. Navijači očigledno veruju u čudo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Artur BokaKup NemačkeEvropaFrajburgJan RozentalMartin HarnikNemackaStutgartSuper kup Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara