"Vasilije Micić"
"Vasilije Micić"

Bajern dovodi pojačanje iz Srbije: Micić ide kod Pešića

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.07.14. | 18:01

Bavarci nude plejmejkeru Mega Vizure trogodišnji ugovor

Vasilije MicićSvetislav Pešić širi srpsku koloniju u Bajernu. Ako je verovati specijalizovanim košarkaškim sajtovima širom Evrope, novi član kluba iz Minhena trebalo bi da bude – Vasilije Micić!

Kako javljaju inostrani mediji, jednom od najboljih igrača Mega Vizure minule sezone ponuđen je trogodišnji ugovor i ukoliko sve protekne prema željama legendarnog trenera, reprezentativac Srbije će se preseliti u Bavarsku.

Izabrane vesti

I tako pridružiti starosedeocu Borisu Savoviću, a verovatno i Dušku Savanoviću, koji bi narednih dana takođe trebalo da ozvaniči transfer u Bajern.

Iako je nedavno učestvovao na NBA draftu, gde ga je kao 52. pika izabrala Filadelfija, sva je prilika da Vasilije Micić neće odmah preko Atlantika, već je za njegov košarkaški razvoj najbolje da nekoliko godina igra u Evropi. Pominjalo se da ga želi Dušan Ivković u Efesu, da ga prati španski Laboral, ali će po svoj prilici završiti u Bajernu.

Podsetimo, klub iz Minhena je šampion Nemače i naredne sezone igraće u  Grupi C Evrolige, za protivnike će imati Barselonu, Panatinaikos, Fenerbahče, Armani i Turov.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Vasilije MicićSvetislav PešićSrbijaNemackaMega VizurakošarkaKK Bajern MinhenEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara