""
""

Bahato i bezobrazno: Kinezi spremili 500.000.000 evra za Mesija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.12.16. | 08:25

Hebei želi da preotme Barseloni najboljeg fudbalera

Kineski superligaš Hebei pokušaće da preotme Barseloni najboljeg fudbalera Argentinca Lionela Mesija, piše AS. Kapiten Gaučosa trenutno pregovara sa Kataloncima oko novog ugovora, ali madridski list najavljuje mogućnost senzacionalnog transfera vrednog čak pola milijarde evra.

Izabrane vesti

Mesi, koji je član katalonskog kluba od svoje 13. godine, jedan je od najboljih fudbalera sveta, a Hebei koji sa klupe predvodi iskusni Čileanac Manuel Pelegrini ima lovu i konkretan plan - da mu pošalje ponudu koja se ne odbija.

Naime, tim sa Dalekog istoka namerava da mu ponudi petogodišnji ugovor i neverovatnih 100.000.000 evra po sezoni, što bi bio aposlutno najveći ugovor u istoriji fudbala.

Transfer bi najverovatnije bio realizovan tek za godinu i po dana, u junu 2018. kada mu istekne aktuelni sporazum sa Barselonom. Zanimljivo, pojedini španski mediji objavili su nedavno da je Mesi odbio da produži ugovor sa Kataloncima i da je najavio da će sačekati da mu istekne aktuelni, kako bi potražio novi izazov u karijeri.

Inače, do sada se u vezi Mesija najčešće spominjalo interesovanje Mančester Sitija, kao i mogućnost povratka u matični Njuels Old Bojs iz kojeg je kao dečak sada već daleke 2000. godine došao u Kataloniju.  

(FOTO: Action Images)  


tagovi

HebeiLionel MesiPrimeraŠpanijaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara