""
""

Bahati Žervinjo: Od šeika tražio lični helikopter, vilu za celu porodicu i privatnu plažu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 14:00

Bogati Arapi odustali od posla

Početkom ovog meseca u Rimu su zadovoljno trljali ruke, javila im se bogata Al Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa željom da dovede Žrvinja. Nudili su između 13 i 15 miliona evra, što bi za Romu bio fantastičan posao, pogotovo ako se uzme u obzir da je reprezentativca Obale Slonovače platila sedam miliona evra, a da je iza njega bila očajna sezona sa tek dva postignuta pogotka.

Izabrane vesti

Činilo se da će Žervinjo bez previše razmišljanja reći "zbogom" vrhunskom fudbalu, otići kod Mirka Vučinića i nekadašnjih nade Argentine i Brazila, Manuela Lancinija i Tijaga Nevesa. Spekulisalo se da mu Al Džazira nudi višegodišnji ugovor od sedam miliona evra po sezoni, što je gotovo trostruko više od njegove godišnje plate u Romi.

Vreme je prolazilo, zvanične potvrde transfera nije bilo, a u ponedeljak posao i definitivno propao. Gazeta delo Sport danas je otkrila stvarne razloge. Žervinjo je prema njihovim informacijama imao niz dodatnih zahteva, a neki od njih su se kosili sa granicama sa zdravog razuma!

Tako se doznalo da je tampnoputi fudbaler od čelnika Al Džazire tražio poseban helikopter, vilu za čitavu porodicu, neograničen broj plaćenih putovanja u Obalu Slonovače, a kao vrhunac – privatnu plažu!

Iako im novac ne predstavlja nikakav problem, društvo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata odlučilo je da ne dozvoli da ih Žervinjo vuče za nos, pa se momentalno povuklo iz posla, dok je Roma ostala bez planirane novčane injekcije.

Preuzeto sa portala: GERMANIJAK.HR

(FOTO: Action images)


tagovi

Žervinjoujedinjeni arapski emiratiSerija ARomaprelazni rok 2015ItalijaAl Džazira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara