"Babović i Piper"
"Babović i Piper"

Babović posle nasrtaja na sudiju: Pod stalnim sam pritiskom, ali ne bih ga udario (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.10.14. | 08:43

Vezista Voždovca kaže da se nad njim pravi veliki broj faulova, a da arbitri retko posežu za kartonima

Babović i PiperPrvo gol, zatim isključenje, na kraju i napad na sudiju. Stefan Babović je pogotkom doneo Voždovcu pobedu u minulom kolu nad Jagodinom, ali je taj meč završio ranije od ostalih aktera, pošto je najpre dobio crveni karton zbog prigovora, a zatim, nezadovoljan odlukom Petra Pipera, uneo se arbitru u lice i pokrenuo lavinu uglavnom negativnih komentara na svoj račun.

Kad se prašina slegla, bivši kapiten Partizana i nesuđeno pojačanje crno-belih, ali i Crvene zvezde, u poslednjih nekoliko prelaznih rokova, odlučio je da progovori.
Jesam temperamentan, ali do kontakta sa arbitrom svakako ne bi došlo. To mi ni u jednom trenutku nije bila namera. Pod stalnim sam pritiskom i velikim brojem faulova, a žuti kartoni se retko vade iz džepova, pa mi nije bilo svejedno kad sam crveni dobio zbog te opaske. Smatrao sam da je prekršaj trebalo da bude sviran i bez signalizacije pomoćnika, pa je usledila reakcija kakvu ne opravdavam. Razgovarao sam sa sudijom Piperom o tome i posle meča, razumem da se sa velikim pritiscima nose i arbitri. Cenim ga, uostalom, kao dobrog u svom poslu“, rekao je Stefan Babović, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac zbog isključenja sigurno neće igrati u desetom kolu Superlige, protiv Vojvodine.
Žao mi je zbog toga. Prijao mi je svaki put kad sam igrao na Karađorđu, igralo mi se i protiv Vojvodine. Radi se o izuzetnoj ekipi, ali kvalitet imamo i mi. Doći ću da saigrače bodrim sa tribina“, dodao je Babović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Petar PiperSrbijaStefan BabovićSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara