"Babić"
"Babić"

Babić: Treninzi pokazali – Lale željne finala kupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.04.14. | 14:49

"Sigurno je da se nećemo braniti, već ćemo igrati kao da je rezultat 0:0", poručuje Milinković-Savić

BabićTrener Vojvodine Branko Babić rekao je da očekuje zanimljivu revanš utakmicu sa Spartakom u polufinalu Kupa Srbije i dodao da se nada prolazu u finale.

U prvoj utakmici Vojvodina je u Novom Sadu pobedila sa 1:0, ali trener novosadskog tima najavljuje da neće braniti minimalnu prednost.
"Pred nama je duel sa Spartakom i po radu na treninzima vidim da su igrači željni da izbore pravo da igraju u finalu. Spartak je jako borbena i čvrsta ekipa. Naš odgovor na te kvalitete rivala moraće da budu disciplina i veliki motiv, ali verujem da ćemo ostvariti cilj. Očekujem nervoznu utakmicu zbog značaja rezultata, ali nadam se da ćemo se na kraju radovati", rekao je Babić.

On je istakao da će utakmicu sigurno propustiti Mijat Gaćinović, koji se povredio na jučerašnjem treningu.

Fudbaler Vojvodine Sergej Milinković-Savić rekao je da se njegova ekipa neće braniti u Subotici i istakao da se očekuje plasman u finale nacionalnog kupa.
"Svesni smo da nas u Subotici čeka iskusan, motivisan protivnik koji će od prvog trenutka krenuti agresivno. Sigurno je da se nećemo braniti, već ćemo igrati kao da je rezultat 0:0. Želimo u finale i mislim da imamo snage da ostvarimo taj cilj", zaključio je Milinković-Savić.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Spartaka i Vojvodine igra se sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Subotici.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK VojvodinaKup SrbijeBranko Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara