""
""

Babarogić novi predsednik Voždovca!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.13. | 08:05

"Za početak, želimo da očuvamo status elitnog ligaša, a dogodine mogli bismo da naciljamo i izlazak u Evropu", ističe doskorašnji prvi čovek Zajednice superligaša

Novi član srpske elite Voždovac do početka novog šampionata dobiće pojačanje u upravi kluba. Kako piše Sportski žurnal na čelo kluba doći će Branimir Babarogić, doskorašnji predsednik Zajednice superligaša.

"Ta priča traje već neko vreme, mnogo puta sam razgovarao kako sa Zlatanom, tako i sa Markom Zdravkovićem i Zoranom Perićem. Za sada, sa Zlatibora sam dao preliminarni pristanak, ali očekujem da dogovor bude potvrđen i uživo kada se vratim u Beograd. Klub čije sam boje branio u vreme kada se zvao Voždovački, pokušaću da podignem u organizacionom smislu, ujedno vodeći računa o sportskoj kulturi kakva ide uz sjajan novi stadion koji na vrhu tržnog centra deluje kao spejs-šatl".

Izabrane vesti

Ove godine Zmajevi su kroz superligaška vrata proleteli u poslednjem trenutku (zahvaljujući gašenju kulskog Hajduka), pa će se na nešto više ambicije sačekati do naredne godine...

"Za početak, želimo da očuvamo status učesnika u najvišem državnom rangu. Dogodine, mogli bismo da naciljamo i izlazak u Evropu", zaključio je priču Babarogić.

(foto: MN Press)


tagovi

Branimir BabarogićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara