"Eli Babalj"
"Eli Babalj"

Babalj posle Zvezde: Pobegao sam iz haosa!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.02.13. | 10:14

"U Zvezdi je loša situacija. Od prvog dana sve je krenulo naopako", ističe Australijanac

Eli Babalj

Mnogi australijski fudbaleri traže uhlebljenje u Evropi, sanjaju o tome da igraju u velikim klubovima u zemlji gde su im roditelji rođeni.

Izabrane vesti

Jedan od njih je i Eli Babalj, napadač koji je kao veliko pojačanje došao u Crvenu zvezdu. Međutim, mladi australijski napadač je razočarao te se vratio u domovinu gde je potpisao jednogodišnji ugovor sa bivšim klubom Melburn Hartom. „Zvezda je u velikim finansijskim problemima. Srećan sam što sam otišao, jer se klub nalazi u priličnom haosu “, izjavio je Babalj.

Babalj je od početka imao problema u Zvezdi. Prvo, problemi oko njegove registracije. Posle toga otišao je Robert Prosinečki, čovek koji ga je doveo među crveno-bele, a došao Aleksandar Janković kome Australijanac i nije bio u prvom planu. Naposletku i tuča između njega i Natanijela Asamoe na treningu zbog čega je bio ostranjen i sa treninga.
„Postojalo je mnogo stvari koje nisam mogao da kontrolišem. Od prvog dana sve je krenulo loše. Treneri su se promenili, nisam igrao uopšte. Sve što je moglo da krene po zlu, krenulo je. Nadam se da mi sada sreća neće okrenuti leđa i da ću početi da uživam ovde“, ističe Eli.

Iako poučen lošim iskustvom Babalj sanja da jednog dana ponovo ode u Evropu. „Imam cilj da se ponovo vratim u Evropu, ali tamo gde ću jedino biti koncentrisan na fudbal. A to u Zvezdi nije bio slučaj“, zaključak je mladog napadača.

(Foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEli BabaljEvropaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara