""
""

Avramovski prešao iz Zvezde u tabor šampiona Slovenije!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.12.16. | 16:29

Makedonac dobio trogodišnji ugovor

Daniel Avramovski više nije član Crvene zvezde i u naredne tri godine će nositi dres Olimpije iz Ljubljane, javlja Makedonski Sport.

Izabrane vesti

Avramovski je napustio Zvezdu posle sporazumnog raskida ugovora sa obzirom da nije bio u planovima crveno-belih. Makedonac je u Crvenu zvezdu došao pre dve i po godine iz Rabotničkog, ali nije uspeo da ostavi dublji trag. Iako je počeo lepo... Avramovski je debitovao za Zvezdu golom za minimalnu pobedu protiv Spartaka i tada je izgledalo da će biti pojačanje za tim sa Marakane. Međutim, često je imao probleme sa povredama pa je u prvoj sezoni upisao samo 12 prvenstvenih utakmica za Zvezdu.

U drugoj sezoni je došlo do promene stručnog štaba i Avramovski je prosleđen na pozajmicu u OFK Beograd u kojem je bio standardan i upisao je 24 meča u svim takmičenjima. Prošlog leta se vratio u Crvenu zvezdu, ali nije dobio ni minut na terenu. Formu je održavao igrajući za mladu reprezentaciju Makedonije koja je napravila čudo u kvalifikacijama i plasirala se na EP u Poljsku narednog leta.

Šest meseci pre isteka ugovora sa Zvezdom je dogovoreno da Makedonac kao slobodan igrač napusti tabor srpskog šampiona. Novi klub je već našao s obzirom da se trenutno nalazi u Sloveniji na lekarskim pregledima posle čega će parafirati ugovor na tri sezone sa Olimpijom. On dolazi kao želja potpredsednika Ranka Stojića.

Avramovski će u šampionu Slovenije pokušati da se vrati u formu pred EP u Poljskoj na kojem će biti jedna od uzdanica makedonske reprezentacije. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDaniel AvramovskiOlimpijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara