"Avramovski u akciji"
"Avramovski u akciji"

Avramovski obnovio povredu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.09.14. | 22:40

Crvena zvezda plaća danak kasnom dovođenju igrača

Avramovski u akcijiFinansijska situacija je takva da teško može da bude drugačija. Igrači u srpske klubove uglavnom dolaze tek kada se starosedeoci prodaju, a takav sistem rada u poslednje dve sezone veoma je izražen i u Crvenoj zvezdi. A on ume da se obije o glavu. Danijel Avramovski ponovo će morati na mirovanje, jer je početkom drugog poluvremena u pobedi nad Borcem obnovio povredu primicača.

Srećom po Makedonca, povreda nije ozbiljnije prirode, ali će usporiti njegov razvoj.
"Obnovio je povredu pošto nije prošao pripreme sa ekipom, taj isti problem ima i Aleksandar Katai, koji je došao potpuno nespreman. Obojica su pokazali da su dobri igrači, ali da nisu dovoljno fizički pripremljeni. Avramovski je strašan potencijal", komentariše trener Zvezde Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

O samoj utakmici vrlo kratko.
"Bila je ovo teška utakmica za nas, znali smo da Borac ove sezone igra dobro. Počeli smo sa dva napadača pošto smo hteli da rešimo sve u prvom popluvremenu, nismo iskoristili šanse, ali ipak postigli taj jedan gol i bili bolji. Momci iz naše omladinske škole su, takođe, pokazali kvalitet. Ovo je tek prvo poluvreme duela sa Borcem, jer nas očekuje meč u Čačku", izjavio je Lalatović misleći na predstojeći okršaj u prvenstvu.

Šef struke Borca Bogić Bogićević požalio se na lošu realizaciju svog tima.
"Promašujemo šanse koje ne bi smele da se promaše. Mašović i Mutavdžić... To je neverovatno šta nisu dali. Mnogo teško dajemo golove. Mada, ne mogu da kažem da Zvezda nije imala svoje šanse. Bitno je, ipak, da smo pokazali da imamo kvalitet i da možemo da se nosimo sa Zvezdom".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogić BogićevićBorac ČačakFK Crvena zvezdaDaniel AvramovskiNenad LalatovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara