Aucho’s on fire

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.12.18. | 09:22

Bivši član Crvene zvezde trese mreže u Indiji

Navijači Crvene zvezde sigurno se sećaju Kalida Auča. Stigao je kao velika nada fudbala u Ugandi, selektirao ga je srpski stručnjak Mićo Sredojević, ali na Marakani nije uspeo da ostavi bilo kakav trag. Odigrao je tek nekoliko mečeva u OFK Beogradu, gde je poslat da skuplja iskustvo. Nije vredelo. Tačnije, snažni vezista nije pokazao materijal dostojan redova srpskog šampiona.

Posle toga sreću je našao u Indiji. Igrao je za Istočni Bengal, a krajem septembra ove godine potpisao je za novi klub Čerčil Braderse. Baš ova dva tima ukrštaju koplja na otvaranju 10. kola indijske I lige (nije reč o Superligi), a jedan od igrača u kojeg se uzdaju domaći upravo je Aučo, strelac dva gola u prethodna dva kola protiv ekipa NEROCA i Aizavl. Naravno, ako se ovaj oporavi na vreme...
"Ne mogu da računam na nekoliko povređenih igrača, među njima Huseina Eldora i Vejna Vaza, a videćemo kakvo je stanje sa Kalidom Aučom, kapitenom Davdom Sisejem i Izrailom Gurungom", jadao se Petre Điđu na konferenciji pred ovaj susret. 

Izabrane vesti

Čerčil Bradersi bolje igraju u poslednje vreme, ali treba napomenuti da su nakon sedam mečeva bez poraza izgubili u prošloj rundi od drugoplasiranog tima NEROCA. Sa druge strane, Ist Bengal je nakon tri poraza vezao dve pobede i nalazi se u usponu forme. Pošto nam tradicija ništa posebno ne govori o prognozi pobednika, možda nije loše usmeriti se na golove pri sastavljanju tiketa. Na četiri prethodna međusobna duela ovih timova zaokružena je igra GG. 
"Naš protivnik je u dobroj seriji i siguran sam da dolazi pun samopouzdanja. Mi pak u ovaj meč ulazimo nakon poraza i ne znam šta da očekujem", dodao je trener domaćeg tima. 

Zanimljivo, Aučo se u Čerčilu pridružio još jednom Afrikancu koji je svojevremeno prošao sličnim putem, kroz Beograd, samo u suprotnom taboru. Radi se o Nigerijcu Peteru Omoduemukeu, koji je pre 13 godina stigao u Partizan, gde nije debitovao, već je proveo po šest meseci u redovima Teleoptika i Obilića.

INDIJA 1, I LIGA - 10. KOLO: 

Četvrtak

12.30: (2,40) Čerčil Braders (3,15) Ist Bengal (2,90)

Petak

12.30: Indijan Erouz - Gokulam

Subota

15.00: Čenaj Siti - Real Kašmir

Nedelja

09.30: NEROCA - Minerva
12.30: Mohun Bagan - Lajong

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

Kalid AučoIndija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara