""
""

Atletiko Nasional i River remizirali, fantastičan gol Leonarda Piskulićija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.12.14. | 09:14

Revanš finala Kopa Sudamerikane je na programu 12. decembra u Buenos Ajresu

Atletiko Nasional i River Plate su remizirali rezultatom 1:1 u Medeljinu pa će šampion Kopa Sudamerikane biti odlučen u revanšu u Buenos Ajresu koji se odigrava 12. decembra.

Prvu priliku na utakmici imao je Mora Nunez u 33. minutu, ali je njegov šut sa nekih sedam metara otišao tik pored stative. Odgovor na tu neiskorišćenu šansu došao je samo minut kasnije kada je mrežu poprilično statičnog i na prvoj stativi loše postavljenog kapitena Barovera zatresao Orlando Berio iskosa sa desne strane.

Izabrane vesti

Do kraja prvog dela nije bilo većih uzbuđenja da bi početkom drugog poluvremena Karlos Sančez promašio gotovo istu priliku kao njegov saigrač u 33. minutu. Tačnije, golman mu je fantastično odbranio i uhvatio živu loptu. Samo nekoliko minuta kasnije, Piskulići je iz slobodnjaka spoljnom opalio po lopti sa nekih 25 metara, ali je Armani bio fantastičan na golu domaće ekipe. 

Imao je klub iz Medeljina priliku i da stavi tačku na ovaj meč, ali je Sebastijan Perez pogodio prečku šutem glavom sa pet metara. A onda je usledila velika majstorija raspoloženog Leonarda Piskulićija. Opet su ga pustili da šutne sa 25 metara, a ovaj put je lopta odskočila tik ispred Armanija i ostavila ga nemoćnog.

I do kraja meča je River imao zrelije prilike, ali nisu znali da ih iskoriste, pa će u Buenos Ajresu sve početi od nule, jer se u Kopa Sudamerikani ne računa pravilo gola u gostima.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArgentinaAtletiko NasionalKarlos SančezKolumbijaKopa SudamerikanaLeonardo Piskulićimeđunarodni fudbalRiver Plejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara