Atletiko dobija na svežinu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 08:27

I Jorgandžije i Sveci okrnjeni ulaze u ovaj susret

Atletiko Madrid je imao četiri dana odmora od utakmice sa Arsenalom (pobeda Atletika na penale), a PSŽ samo dva posle okršaja upravo sa Tobdžijama (poraz od 1:5). To će značajno sputati i onako silno okrnjeni sastav Tomasa Tuhela na Internacionalnom kupu šampiona (13.30).

Kako bilo, polako se vraćaju s odmora i učesnici Mundijala. U prošlom meču je zaigrao Đovani Lo Selso, a očekivalo se da danas to učini i Julijan Draksler, ali...
"Julijan je povređen, ali ništa ozbiljno. Osetio je bol tokom poslednjeg treninga. To je sve", kazao je Tuhel

Izabrane vesti

Još neki prvotimci mogli bi da uberu minute.
"Marko Verati, Kevin Trap i Levin Kurzava su trenirali sa nama. Možda zaigraju nekoliko minuta. Kurzava ima problema sa leđima i to me brine. Nije trenirao prethodnih nekoliko puta baš zbog toga. Anhel Di Marija želi da igra, a moje je da mu nađem pravo mesto. Navijači žele da vide zvezde, ali ovo je sjajna prilika za mlade igrače", poručio je trener Parižana. 

Jorgandžije su u Singapur pošle bez Antoana Grizmana, Dijega Koste, Kokea, Filipea Luisa, Dijega Godina, Šimea Vrsaljka, Tome Lemara i Luke Ernandeza, tako da ni sastav Dijega Simeonea na ovom turniru ne zaslužuje neki preveliki respekt. Bar nije zasluživao, jer se danas očekuje povratak Dijega Godina, Hosea Marije Himeneza i Filipea Luisa. 
"Pari Sen Žermen je ozbiljna ekipa, puna talentovane dece i igrača koji su igrali na Svetskom prvenstvu. I mi dajemo šansu mladima i radimo po sličnom principu. Ne brinem zbog odsutnih jer nas razlog njihovog odsustva ispunjava ponosom", rekao je Čolo Simeone misleći na uspeh svojih pulena na Mundijalu.

Zanimljivo, dva tima su se poslednji put sastala još 2009. godine, takođe u prijateljskoj utakmici, kada je rezultat bio 1:1. S obzirom na stanje u timovima, zaista je teško predvideti kakav bismo meč mogli da gledamo, ali bi pogodaka moglo da bude na obe strane, što bi sasvim sigurno zadovoljilo i publiku na Nacionalnom stadionu.

Čisto zbog svežine malu prednost bismo dali Atletiku, koji bi mogao da postigne gol više od protivnika, ali je veliko pitanje za koje će se sastave odlučiti dvojica trenera. U svakom slučaju, GG3+ nam deluje kao najrealniji tip za ovaj meč.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 13:30 8665 ŠAM K PSG - Atl.Madrid tgg gg3+ 1,87
Ukupna kvota1,87

Foto: Shutterstock


tagovi

Pari Sen ŽermenAtletiko MadridInternacionalni kup šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara